Nā ʻeke ʻeke cellophane hiki ke hoʻoheheʻe ʻia me ka palaki ʻole Eco Friendly

He aha nā ʻeke cellophane biodegradable?

ʻO nā ʻeke cellophane nā mea ʻē aʻe i ka ʻeke plastik weliweli.ʻOi aku ma mua o 500 biliona mau ʻeke plastik i hoʻohana ʻia a puni ka honua i kēlā me kēia makahiki, ʻo ka hapa nui hoʻokahi wale nō, a laila hoʻolei ʻia i loko o ka ʻōpala a i ʻole ka ʻōpala.

ʻO nā ʻeke cellophane biodegradable Hana ʻia mai ka cellophane maʻemaʻe, 100% compostable cellophane, kahi huahana cellulose i loaʻa mai nā lālā lāʻau i lawe ʻia mai nā ululāʻau hoʻomau wale nō. he ala maʻalahi a maʻalahi e hoʻomau i ka ʻoihana a kākoʻo i nā hana organik regenerative.

Hana ʻia kēia mau ʻeke cello compostable eco-friendly me ka biofilm compostable i hōʻoia ʻia e hōʻemi i ka hopena i ko mākou honua a mālama i kāu huahana hou!ʻO nā ʻeke Cellophane Biodegradable he kūʻokoʻa manuahi a hiki ke hoʻopaʻa ʻia i ka wela.ʻAʻole kā mākou ʻeke Cellophane Biodegradable Clear Biodegradable e biodegrade a hōʻike i kahi poho o nā waiwai mechanical ma ka papa.E hoʻomaka wale ʻia ka biodegradation ma kahi lepo, compost, a i ʻole ka wai ʻōpala kahi e noho ai nā micro-organisms.

HEAHA KA PILI O BIODEGRADABLE CELLOPHANE

Maikaʻi no ka meaʻai e like me ka berena, nati, candy, microgreens, granola a me nā mea hou aku.Kaulana pū ʻia no nā mea kūʻai aku e like me nā kopa a me nā mea hana a i ʻole nā ​​ʻeke makana, nā pāʻina pāʻina, a me nā hīnaʻi makana.Hana maikaʻi kēia mau ʻeke "cello" no nā meaʻai momona a ʻaila paha e like me nā meaʻai i kālua ʻia.NA EKEpopcorn meaʻaimea ʻalalawelawe meaʻai i kālua ʻiapastanati & anoanocandy hana limalole lolemakananā kuki, SandwichKāʻaia oi aku.

1-11

He aha ka mea maikaʻi o nā ʻeke CELLOPHANE?

  1. Akaka aniani
  2. Hiki ke hoʻopaʻa ʻia i ka wela
  3. Recyclable 、ʻO nā waiwai pale maikaʻi loa e kūʻē i ka oxygen, ka haʻahaʻa, nā ʻala a me nā ʻala ambient, ka aila a me ka momona.
  4. Hiki i ka pahu hau a hiki ke hoʻokuʻu ʻia.
  5. Loaʻa nā nui maʻamau a me nā mānoanoa.

NO KEAHACELLOPHANE NA EKEBIODEGRADABLE?

ʻO ka biodegradability ka waiwai o kekahi mau mea e decompose ma lalo o nā kūlana kaiapuni.ʻO ka humus kahi mea ola ʻeleʻele i hana ʻia e ka haki ʻana o nā mea kanu a me nā koena holoholona i loko o ka lepo.

ʻO nā ʻeke cellophane e nalowale ko lākou ikaika a me ka ʻoʻoleʻa i ka wā o ka palaho a hiki i ka wā e wāwahi loa ai i loko o nā ʻāpana liʻiliʻi a i ʻole granules.Hiki i nā microorganisms ke hoʻopau maʻalahi i kēia mau ʻāpana.

PEPEHEA E HANA MAI AI KA NUI O NA EKE CELLOPHANE?

ʻO ka cellophane a i ʻole cellulose kahi polymer i loaʻa i nā kaulahao lōʻihi o nā molekole glucose i hoʻopili pū ʻia.Na nā microorganism i loko o ka lepo e wāwahi i kēia mau kaulahao i ko lākou ʻai ʻana i ka cellulose, me ka hoʻohana ʻana ia mea i kumu ʻai.

Ke hoʻololi ʻia ka cellulose i nā kō maʻalahi, hoʻomaka kona ʻano e wāwahi.Hiki ke komo i loko o ka lepo kēia mau mole.ʻO kahi ʻē aʻe, hiki i nā microorganisms ke hānai iā lākou i meaʻai.

I ka pōkole, hoʻoheheʻe ʻia ka cellulose i loko o nā molekala kō i hiki ke hoʻopaʻa ʻia a maʻalahi e nā microorganism i loko o ka lepo.

Pehea ka hoʻopōʻino ʻana o nā ʻeke CELLOPHANE i ke kaiapuni?

Hoʻopuka ke kaʻina hana hoʻoheheʻe aerobic i carbon dioxide, hiki ke hoʻohana hou ʻia a ʻaʻole waiho ʻia ma ke ʻano he mea ʻōpala.

 

Pehea e hoolei aku ai i na eke CELLOPHANE ?

ʻO nā ʻeke Cellophane he 100% biodegradable a ʻaʻohe mea ʻona a ʻino paha.

No laila, hiki iā ʻoe ke hoʻolei aku iā lākou i loko o ka ʻōpala, ka home compost site, a i ʻole ma nā kikowaena recycling kūloko e ʻae ana i nā ʻeke bioplastic hoʻopau.

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou

Nā Huahana Pili


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-26-2022